Ngsngetnsgng Evde bir buçuk iki yaşında çocuğu olanlar neler yapıyorsunuz hangi oyunları oynuyorsunuz varsa oyuncak linkleri de alabilirim kızımla daha çok vakit geçirmek için birseyelr arıyorum
Balbebek012 Ngsngetnsgng Montessori oyuncak tavsiye ederim bir de boyama kitapları kalemleri alın verin eline uğraşıp dursun bir de ben yemek yaparken hep bebeği de dahil ediyorum elleri boş kalınca hemen çekmece döküyorlar veya bize yapışıyorlar ama lego boya Montessori benim kurtarıcım kızım bazen saatlerce Montessori oynardı 🥰
Kuzucukno2 Ngsngetnsgng cırtlı kitaplar ve 12 36 ay kitaplarla vakit geçiyoruz genelde. Doldur boşalt oyunları, bebeklerini besleyip uyutuyoruz, çamaşır makinesi bulaşık Makinesi boşaltıyoruz dolapları falan😅
mcansu Ngsngetnsgng etkinlik kitapları almıştım o yaşlarda 1 yaş etkinlik seti 2 yaş etkinlik seti diye onları yapıyorduk bolca kalemler boyamalar falan daha çok karalama oluyor o dönemde 😅 Bitmeyen kitaplar var silinen tahta kalemiyle eşleştirme tarzı. Kitaplar okuyordum. Basit deneyler yapıyorduk. Toplarla arabalarla çok oynamayı seviyor oğlum. Legolarla çok oynuyorduk hala da çok severiz.
AnayimBenAna_ Ngsngetnsgng oyun hamuru, kinetik kum, Lego, Tamir seti, Mozaik oyuncağı, Evcilik oynuyoruz doktorculuk kuaförcülük oynuyoruz Gelişimine destek sağlayacak yaşına uygun etkinlik kitaplarımız var.