Mortutku Fatmaaa66 benim gibide olmayın her iki hamileliğimi 5 kilo ile bitirdim ama emzirirken dana gibi oldum🙃🙃Şu anda 38. Haftaya giricez 4 kilo aldım sadece ama yeterince kiloluydum 73ile hamile kaldım 77yim şu anda
Elemon Aman benim gibi olmayın da , ben 33 haftadayım. 20 kilo aldım. Normali gebelik boyunca 10,12 kilo almak.
Mrvaydn18 Elemon ben de 32.haftamdayım 20 kilo aldım ama o kadar mı kendime güveniyorum veririm diye 😂 benden rahatı yok resmen 😂
Elizveannesi Fatmaaa66 19 hf. 4,5 kilo Son aylarda 2şer kilo alsam bile kendime koyduğum 15 kilo hedefimi aşmamış olurum. İlk gebelikte 12 kilo almıştım.
Handanby Fatmaaa66 31+3 üm 13 kilo aldım daha alcaz 😂 veririm elbet tesellisiyle hiç kendimi kısıtlamadım aklımda kalcağına midemde kalsın dedim 😬😬
YeniAnne55 Yokk vallahi özellikle yaptıgım hiç bile yok boğazımdan kısmadım bile genek de olablir annemde 3hamilelelğinde en fazla aldıgı kilo 8miş geçmemiş hiçbirinde sekizi🤷🏻♀️😂
Yokk YeniAnne55 masllh yaa ben dkkt ettm ama boğazmdn kesmedim vlla cnm ne istediyse yedm ama birdn cok aldm 🙈
Bskrt Fatmaaa66 20 kilo aldm Sezaryen oldm dve geldiğimde 1 kg gitmişti, bebeğim 3kg olduğu halde 😅 ama ben tansiyondan dolayı cok şişmiştm 12 gün oldu daha 4 kg gitti bol su içtiğim halde
Portakal Ben 20kilo aldım çocuğun tosun gibi doğması lazımdı ama o kiloları kendime almışım🙈çocuk 2700dogdu. Üç ay olacak 20kilonun hepsi gitti süt yapsın diye her şeyden yediğim halde merak etmeyin çocukla uğraşırken kilo filan kalmıyor 😬