heyymomm kızlar happymom da 600-650 gram olması gerekiyor bu haftada diyor doğru mu sizinkiler ne kadar? uygulamaya bakılırsa benimki çok küçük sanırım o yüzden soruyorum 🫠
babyUras_ heyymomm 24de 760 grammı ne demişti 1 hafta önden gidiyo dedi ama burda okuyunca önden gidiyo gibi gelmedi banada 😅
heyymomm 919293 maşallah🙏🏻 amiin ben de 23+2 yim 400 gram demişti de az geldi bana o yüzden sormak istedim
Aslaninannesi_ O haftada 700 gramdı ama bebekten beneğe değişiyor kuzum mesela sonraki haftalar daha az aldı yani hafta olarak bakma
heyymomm Aslaninannesi_ evet bana da öyle dediler toplar diye benimki de 23 de 400 gram çıktı inşallaj güzel ilerler
heyymomm Miyosss maşallah 🙏🏻 teşekkür ederim cevap için benimki gerçekten küçük o zaman 400 gr bundan sonra iyi ilerler inşallah
heyymomm Smbemdy aramızda baya fark varmış 23+2 ben o yüzden 23-24 haftalara göre kıyas yapıyorum biraz da, maşallah sizinkine de 🙏🏻🥰
Smbemdy heyymomm bende kendimce o haftakarda ne kadar olur onu tahmin etmeye çalışıyorum 🤣🤣 19 haftalik olduk doktor kontrolum 20..haftada
heyymomm goknurcetin maşallahhhh söylemeyin her yerde 🧿😄 ilk hamileliğimde hep haftasına göre gidiyordu ama bunda hiç öyle değil o yüzden ister istemez kıyasa girdim sanırım
goknurcetin heyymomm Teşekkür ederim son aylarda da çok hızlı kilo aldığı söyleniyor benim de ilk hamileliğim. Sizin de sonlarda daha hızlı ilerler belki Allah sağlıkla almayı nasip etsin 🤲🏻🐣