Kubusnn Ozlm_24 bende sözde sabır edecektim son 3 güne kadar durdum tutamadım kendimi .. Adet olacakmışım gibi hissetmiyor değilim şimdi de ..
Ozlm_24 Kubusnn çok sabırsısız cidden bende önceki aylarda hep yapardm ama eşim artk çok üzülüyor beklentiye giriyor ister istemez bende bıraktm artk açıkçası artk kan vermehe karar verdm direk😂
Kubusnn Ozlm_24 bende artık bu ayda olmasa oluruna bırakmaya çalışacağım yani en azından test vs yapmak istemiyorum :/
calmbird Benimde bat 20 fakat geç döllenme oldu. Ovulasyonda çift belirgin çizgiyi 7 aralıkta gördüm. 1 hafta var adetime. Hala bekliyorum. Test yaptım çıkmadı :(
Emineecee Ozlm_24 inşallah vardır canım. Benim sonuç çıktı 0.200 Hamile değilim. Randevuma geç kalıyorum diye gösteremedim
Deletedmom_247 Ozlm_24 inşallah 14 aydır deniyoruz ama bakalım ya allahtan ümit kesilmez tabii. Rabbim tüm isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Busraaaakkk Kızlar bende hiç adet olacakmışım gibi değilim geçen ay 26 günde olmuşum yani bugün, ama hiç tık yok. Şu an ise kaşık ağrısı bel ağrısı devam ediyor.
Ozlm_24 Busraaaakkk bende bu ay öyle hissediyorum umarım yanılmıyoruzdur pozitif görmek ümidi ilekan sonucu bekliyorum bakalm ne zaman çıkacak bugun verdm kan