seda_ay bebekkkkkkk000 benimde 17 Aralık ama kaset test yapıyorum çok silik çıkıyor ipincecik çizgi olarak bugün prodoctor erken gebelik sipariş verdim yarın elimde olucak tekrar yapicam sen yaptinmi test
Edavvv Biiey sormak istiyorum bilenler varda benim reglim 5 gün gecikti kan testi negatif ama doktor dediki bilemiyorum yinede 1 hafta daha olmazsan tekrar gel dedi geç döllenme falan olabilir mi regl agrısı gibi bişey de hissetmiyorum
Ozlm_24 seda_ay evet karın agrısı var biraz bugun adet olcak gibi ama yok olmadm dün de biraz kahverengi gibi leke olmuş az bişy anlamadm gitti bu ay çok uzadı ya iyice kafaya taktım
Alewalys Ozlm_24 kahverengi lekelenme genellikle yerleşme kanamasında oluyor siz bence kanda bir test verin umarım pozitifi görürsünüz
Ozlm_24 Ozlm_24 @seda_ay @Lolli @Qwert2211 @Busraaaakkk kızlar hâla adet olamadım. 6 gün önce test yaptm negatifti acaba geç döllenme söz konusu olabilirmi ya
Lolli Ozlm_24 kanda baktır bence varsa belli olur geç döllenme . Yoksa da adet söktürücü al canım. Niye uzadı böyle acaba
Ozlm_24 Alewalys bilmiyorum adet agrısı da var iki gündür ama olmadm hala anlamadm kendimi bu ay çok uzun sürdü kan versem bu kez kesinleşir umarm