Zakine Kararsiz kaldik ama ben tek isim seviyorum,,,,kararsizlikla kafa yicem yigithan yada yigit efede dusunduk ama tek isime karar verdik ama. Hala kafam karisik karişikk,iki isimde moda oldu😀
Tubatubila Zakine bizde yiğit koyucaz ben yiğit ensar çok istemiştim ama eşim tek istedi bence tek de güzel bı isim😇
Zakine keyfimin-kahyasi-misin banada fazla geliyo yaa,ve iki isimli çocuklar anlam karmaşasi yaşiyormuş
mrsyildizmom Zakine neden 2 isim kararsızlığında bırakıyorsunuz kendinizi :) Aklınızda netleşen bir isim varken ve güzelken 😊 ben oğlumun adını bulduğumda daha doğrusu aklıma geldiğinde asla bir başka isim düşünmemiştim. Tabi 2’li isim bırakanlara da saygım sonsuz ama hep neden 2 diye de sorgulamışımdır içimden 😀
Zakine mrsyildizmom inanin okadar haklisiniz ki ,sanki iki isim olmasi gerekiyomus gibi bi algi oldu simdiki zamanda bende tek isimden yanayim
Zakine mrsyildizmom bide etrafdakilerde yanina bisey ekleyecekmisiniz gibi sorular aliyorum bu seferde kafam karişiyo😀ozaman tek isimden devamm😂
Mey58 mrsyildizmom yaa benim oğlumun adında yiğit ve artık öyle bir algı oluşmuş ki insanlarda tek adımı var ikinci ismi ne acaba diye soran çok kişi oldu şaka gibi 😂 Moda moda diye iyice saçma sapan bir hal alıyoruz gün geçtikçe 🙂
Eftelyaka Zakine Bence içinde ğ harf olan isimlerden koymayın ileride yurtdışına gitmek istediğinde sıkıntı çıkabilir yada kodlamalarda tabi bu benim fikrim size kalmış
mrsyildizmom Zakine bu konuda başkalarına taviz vermeyin asla, biz bu şekilde uygun gördük demek yeterli oluyor :)
keyfimin-kahyasi-misin Zakine Ya ben babamın ismi olucagi için istiyorum İkinci isim Kendi istedigim başka isimde olsun diye ama bilmiyorum da
Alyask Zakine bende yigıt koyacagım da sadece yiğit mi yigithan mi karar veremedim bana da yardımcı olun kızlar 🤔🌺
mrsyildizmom Mey58 2.ismi soran insanlarda ki mantığı anlamak mümkün değil bir o kadar da saçma 😀 16 tane yeğenim var sadece 1 tanesi 2 isimli ve 20 yaşında bir kere dahi 2.ismi ile çağırmadık 😅 Bana neden bunu yaptınız diyor 😀😀