elifdemir09
Öncelikle anneliğiniz hayırlı olsun☺️ Benimde yüksek tansiyon şikayetim var ve ileri derecede panik atak hastasıyım. 35+3 teyiz. Bebek kanala girmiş her an gelebilir, ama bu pozisyonda haftalarca bekleyen bebeklerde var duradabilir dedi doktorum. Erkenmi, sağlık sorunu yaşar mı? Nasıl yapıcam her an doğurabilirim diye düşünürken denk geldi ve çok iyi geldi yazdıklarınız. Kendisi gelmesse 38 e kadar Planlı doğum için Suni sancı veya sezeryandan birini seçmeye çalışıyorum. Ancak malum burdaki belli başlı pozitif doğum hikayeleri dışında diğerleri beni motive etmek bir yana dursun inanılmaz negatif etkiliyor. O yüzden artık genelde okumuyorum😂🙈 Spinalde paniğimi tansiyonumu yönetemem diye öyle korkuyorum ki. Sizinde aynı şikayetleriniz olması ve doğumunuzu böyle güzel anlatmış olmanız bana çok çok iyi geldi. Hepsinden önce sadece bu güzel anlatımınız için bile içten koca bir teşekkür. Umarım benimde böyle hatırlayabileceğim güzel bir doğumum olur. Bebişinizle ikinize kucak dolusu sevgiler💕🥰🧿