CanNurdan İlk doğumum devlette olmuştu orada zorunlu tuttular. Çarşamba günü de ikinci bebeğim olacak o özelde olacak. Şart değil dediler bana bıraktılar neden giyiliyor onu da bilmiyorum.
Hcrndgn CanNurdan bende gelecek salı sezaryen olucam bana düz üstü orta basınç zorunlu alınacak dendi ilk dogumumda böyle birşey demediler acaba ne için merak ettm bende
Eylul41 CanNurdan bacak damarlarına kan damarlarina pıhtı atmasin risk olmasin diye giydiriliyir bende serklaj ameliyatimda giydirildim zorunluydu ama ozel hastaneydi. Sezaryende bana da verilmedi
Seymalar CanNurdan ilk doğumum sezaryendi devlette oldu acil olduğundan mı bilmiyorum ama giymedim öncesinde de sonrasında da gerekli mi bir fikrim yok açıkçası
CanNurdan Minnakpopus Hcrndgn Deniz4848 Eylul41 Seymalar Seymalar teşekkür ederim kızlar çarşamba sezaryen doğumum var dua edin bize lütfen. Kızım geliyor 🥰
Deniz4848 İki doğumumu da devlette yaptım hiç öyle bir şeyden bahsetmediler hiçbir zamanda varis çorabım olmadı
Rbdrmx Ben ilk bebeğim özelde oldu doğumdan sonra hemen varış çorabı giydirdirdiler bacak ve bilekte varis oluşmasın diye iyiki yapmışlar şimdi ikinci hamileligimdeyim ve bundada goturcem giycem hemen