Yasmin444 Kızlar sorum başlıkta karnım oku gündür sürekli taş gibi oluyor ve bebegım hareketı yok pek toplasan gün üçünde iki kaz hareket esıyor nırmal mi bu durumu yaşayan var mı 37+1
keyfimin-kahyasi-misin Yasmin444 günü iyi ve gasaidgin olay kasılma eğer ki duzebliyse Doktora gitmen iyi olur
Ysmnpmk Yasmin444 kesinlikle ihmal etme doktora git canım benim kızıminda hareketleri yoktu bicok kez nstye girdim hareket çıkmayınca doktorum 37+2de sezeryan doğuma aldı riske atmadı kilosuda ultrasonda 2650ydi doğunca 2780 çıktı ve bende idrar yolu enfeksiyonu çocuğa geçmiş suyundan o yüzden 10 gün yenidoğan yoğun bakımda kaldı şuan 1 aylık oldu çok şükür saglikli
Pinarkorkmazer Yasmin444 kesinlikle doktora gitmelisin ben olsam sabahı beklemem çocuğumla giderim doktora
Mhrbnnn Bugün daha doktora gittim 37+3,um bundan bahsetti hareketleri 10un altında kalırsa hemen gel karnın sertlesirse hemen gel demişti bı acile gidin
plajterligi Yasmin444 genelde doğduklarına 100-200 gr fazla çıkıyorlar kilosu gayet iyi eğer sağlık problemi yoksa hiç korkmayın kilodan dolayı küveze almazlar ❤️
Yasmin444 keyfimin-kahyasi-misin küvete girer korkusu var şuan ve az önce tatlı yedim hareket edınce karnım çok ağladı
Yasmin444 plajterligi inşallah dediğiniz gibi olur tatlı yedim hareket eder diye etti ama karnıma ve belime çok ağrı gırdı
Yasmin444 Ysmnpmk ilk kızımıda öyle üç kez ntsye girmeme rağmen hareketı yoktu zorunlu sesertana alındım Buda öyle olacak ama küvese girer korkusu var içimde tatlı yedim hareket etti ama karnım ve belim çok agradı olmadı yarın gidicem şuan eşim burda değil o tel olmadan gidemiyorum
1752 Yasmin444 benim çocuğumda öyle oldu doktora gittim ilk nst de kalp atışı zor duyuldu git çikolata ye gel dedi yedim hareket etti ama kalp atışı aynıydı bebeğin sıkıntıda dedi acil sezeryana alındım suyu bitmişti kordon boynuna dolanmıştı ihmal etmeyin direkt gidin
Ysmnpmk Yasmin444 bende evde hareketini bikac kez hissediyordum ama yeterli değildi sanırım doktorum yetersiz dedi zayıf buldu. Kuveze girmesindende korkma canım ama seninkide 2 kilonun üstünde bı sağlık sorunu yoksa girmez benimki enfeksiyonumdan etkilenmiş diye girdi yoksa bir problemi yoktu.
Yasmin444 Ysmnpmk inşallah Birsey olmaz çok teşekkür ederim canım eşim burda olmadığı için gidemiyorum yarın sabah gidicem
Yasmin444 1752 yarın sabah gidicem canım tek gidemiyorum bu kızım daha var umarım birsey yoktur teşekkürler 🙏
Kehiylun Yasmin444 hareket etmiş olması iyi ama doktora git bence de kilosu düşük diye de korkma küvöze girer 1 hafta toparlanır ama yine senin yanında olur evladın onun sağlığı iyi olsun da gerisi mühim değil doktora gitmezsen daha kötü birşey olursa üzülen sen olacaksın Şuan kendini tabi ki kötü hissetme umudunu kaybetme hareketi var en azından ama be okur ne olmaz geç davranma