Cnsnsns Kızlar geçen ay bir kimyasal gebelik yaşamıştım bu ay reglim 2 gün gecikti test böyle çıktı ama bakar mısınız
Donaldvetomris Cnsnsns ben çizgi göremedim canım yani bakınca hayalet gibi duruyor gibi ama emin olamıyorum istersen bir kaç gün sonra tekrar dene olmazsan hastaneye git 🌸
Prensesss2016 Cnsnsns benimde 2 gün gecikti bu sabah test yaptım negatif dünde acilde kan vermiştim ama hala e. Nabıza düşmemiş sonuçlar nasıl bakacağım başka türlü bilmiyorum
Gmom_ Cnsnsns kimyasal gebelikte betan kaç dı canım bende korkuyorum kendimden 7,22 14,02 42,65 100,87 çıktı betam Sizinde kimyasal gebelikten kalan birşey olduğunu düşünmüyorum bence geç döllenmedir
Cnsnsns Gmom_ ben gebeliğimi öğrendiğimde 35 di sonra düşük yaptığım gün 17 ye düşmüştü içini rahat tut allah yardımcın olsun sağ salim al kucağına
Cnsnsns Gmom_ evet haklısın aslında ama evdeki testte tam pozitif görmeyince umutlanmak istemedim herkes hormonların değişmiştir falan diyince
momBg Kızlar belki bi bilginiz vardır bu ay regl 3 gün gecikti , reglime 4 gün kala test yaptım negatifti. Regl 3 gün sonra oldum yani tam oldum mu ilk defa bu sefer anlamadım sadece 2 gün kanama oldu 2 gündüz nerdeyse çok çok az sadece bir gece bir ped dolacak kadar oldu sizce herhangi bir gebelik oluşmuş mudur ondan mı böyle olur yoksa düşük de vs mi böyle olur bilgisi olan yazarsa çok sevinirim💖Hepimiz güzel haberleri en kısa zamanda alalım 🌹