Sinayase Bugün doktora gittim 10 gün geride dedi ve kiloyu az buldu ne yapmalıyım ki acaba kilo alsın kızım
seymaytac Sinayase kaçıncı haftanızdasınız? Benim bebeğim de 2 hafta kadar geride. Muz, avokado, ceviz, fındık, et, balık, yumurta bunları özellikle tüketmeye çalışıyorum
Almira_ Sinayase normal sağlıklı beslenmeniz yeterli. Kefir, muz ceviz avakado vs sık tuketen biriydim bebeğimin kilosu nornalfi. Şimdi muzu ve süt urunlerini doktor yasakladı bebeğin kilosu yine normal gidiyor, avakado da sevmedihim ocin tuketmiyorm. Cevizi de bosverdim, saldım yani açıkçası 😬 ama bebisin kilo alışı haftasıyla uyumlu. Yani siz sağlıklı beslenmeye devam edin. Ozellkle bir şeyleri yiyyeym çocuk kilo alsn diye pek bir şey yok. Bunların hepsini yiyip bebeği kilo almayan ya da yemeyip 4 kilo üstü doğan bircok bebek var..biraz bebekle alakalı yani durum
Ebru1234 Sinayase benimoglumda boy kilo olarak 2 hfta geride geliyordu ben tahin pekmez muz kaşar peyniri kefir yoğurt yumurta günlük tüketmeye çalıştım çok şükür 3.3000dgmustu
Sinayase Ben kusma dan dolayı bişe yiyemedim bide şuan ki gittiğim özel hastaneydi ondan önce devlete gittim devlet adet tarihini yanlış hatırlayabilir misin diye sordu bende olabilir dedim 2 hafta sonra gel ameliyat tarihi al demişti bana şuan normal olarak 34 5 gözüküyor dedi
Aslaninannesi_ Sinayase canım 10 gün bu bir ikincisi geçen gün acil bir durum oldu farklı hastaneye gittim bana aynısını dedi ve sonra kendi doktorum ölçtü 300 gram fazla ölçtü yani cihazdan cihaza bile değişiyor o an