didm6134 meteninannesi_34 bizimki komşunun ihtiyacı var eşinin üstüne çok sey görünüyor diye çıkmamıştı kardeşlerine ait mal mülk filan şimdi bende basvuru yaptım çıkarsa en azndan ona veririm diye ihtiyacım yok çok şükür bende baskasının hakkına da girmek istemiyorm
Balllimmm Smr28 bende bugün aradım onaylanıp onaylanmadigina dair size mesaj gelicek dedi bakalım beklicez.
Gul76 gly_frkn siz 153 arayın buyuksehir belediyesinden mi gelicek diye sorun özellikle belirt beşiğe ihtiyacım var deyin.
Gul76 meteninannesi_34 ben 33 haftayfim gecen hafta başvurdum pazartesi geldi demekki benim doğum yakın diye erken geldi
Ebussis Smr28 hayır aradım asgari ücretin altında maaşı olanlara ev ve araba daha üstlerine hiç bir şey olmayan ihtiyaç sahiplerine veriyoruz dediler etrafımda alanlarda gizli zenginlerden maalesef
Dilaradenizz0 000_gulay arayadabilirsiniz sedep üzerinden yenidoğan desteği olarakda başvurabilirsiniz
gly_frkn 000_gulay istanbul senin diye bir uygulama var onu indirin orda yeni doğan yardım yazıyor orda başvuru yapiyrsun
Dilaradenizz0 Smr28 üzerinize bişey olmaması lazım biraz da şans işi çünkü ben ilk başvuru yaptığımda red yedim iki hafta sonra tekrar başvurdum geçen pazar ulaştı getirdiler