Yusufemirinannesii Kızlar 38 haftalık hamileyim genelde erkekler tembel olur diyolar ama ben gelmesi için çok sabırsızlanıyorum. Üstelik karnımda hala yukarda aşağıya inmedi daha. Ama son bir haftadır şiddetli bel ağrılarım ve ara ara hafif adet sancısna benzer sancılarım oluyo. Çok merak ediyorum ne zaman gelicek var mı benm gibi sabırsızlananlar 🥰🥰
Shr Yusufemirinannesii aynen bnde 38. Hafta erkek annesiyim gelsin istiyorum artık geçen hafta doktorum çatı kontrolü yaptı daha da geleceği yok gibi🙈
Yusufemirinannesii Kadriyeeee Evet sizin biraz daha zamanınız varmış Rabbim sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin🥰🥰
Yusufemirinannesii Shr İnsan bian evvel gelsin istiyor bakalım ne zaman keyifleri gelicek bu beylerin😂😘
Shr Yusufemirinannesii bi an önce gelmezse doktorumuz zorla çıkaracak galiba sezeryan ihtimali olabilir bizde 🤦🏻♀️
Gulzar Hemde nasıl sabırsızlanıyorum anlatamam neden gelmiyorlar her kes 37-38 de çatır çutur doğurdu 38+3 oldum bir belirti bile yok😩😣😣
Yusufemirinannesii Gulzar valla bende bugün gittim hiç bi belirti yok diyorum bari azcık sancı fln çıksaydı ama yok hiç bişe beklemedeyiz 😂😂
Melike7676 Biz bugün tam 41+0 olduk ve hala tık yok Cuma gününe kadar gelmezse suni sancıyla yatışımız yapılacak hala inat ederse sezeryanla getircekler oğlumu.. kızlar nazlanır derler benim oğlum nazlı çıktı yaaaa