anneoluyorumm13 Kızlar tsh ım 4 e çıkmış doktorum yarın gelecekmiş bugün yoktu. İnternette baktım bebek düşebilir felan yazmışlar çok korktum sizinde yükseldi mi birşey olur mu
aslanmommy anneoluyorumm13 korkma canım bişe olmaz yarın doktorun ilaç verir başlarsın bende kullanıyorum
Zelihacak anneoluyorumm13 merhaba ben tsh ilacı kullanıyorum ona ragmen suanda 4.25 , 7.25 ti ilaç başladı ve 4 e dustu endişe etme doktor gerek gorurse ılac baslar
anneoluyorumm13 aslanmommy o kadar stres oldum ki anlatamam inş bebek zarar görmüyordur şuan siz ilacı kaç mg kullanıyorsunuz hemen tespit ettiniz mi tsh artışını
anneoluyorumm13 FatmaKurtulus94 Allah razı olsun ellerim titriyor stresten ya birşey olursa diye. Geç kalmadım o zaman değil mi
anneoluyorumm13 Zelihacak ya çok teşekkür ederim yükseldi ben farkedemedim diye kendi kendimi yiyordum
FatmaKurtulus94 anneoluyorumm13 benimde 3.48 çıkmıştı bir dönem. Doktora gittiğimde 8 ve üstü değerlerde risk var deriz senin değerin bebeğe zarar verecek kadar yüksek değil demişti
Glsht1 Benim de yüksek çıkmıştı, bazen yediklerimize bağlı olarak da çıkabiliyormuş düzenli takipte olmak lazım, ilaç kullanınca hemen düşüyor bir de dereotunun da faydası var düşmesinde