Gmom_ 3,58 7,22 birgün arayla 14.02 birgün arayla 42,65 cumartesi gece yaptık 100,87 adetimin 2.günü bugün pazartesi
nurssmom Gmom_ 5 gün üst üste neden kan veriyorsunuz bence artık bi kaç gün sonra verin güzel ilerlemiş ama hergün hergün kan verilmez hamilesiniz sizin o kana ihtiyacınız var
Gmom_ bravo61 çatlama iğnesi vuruldum o yüzden erken öğrenmek durumunda kaldım 😍 ama artışlar konusunda bir bilgiye sahip değilim cumartesi gece 42,65 pazartesi 100,87 çıktı düzenlimidir değilmidir anlayamıyorum çok 🙏🏻😂
Gmom_ nurssmom canım çatlama iğnesi vuruldum betamın sıfırlanmasını beklediğim için vermek durumunda kaldım
nurssmom Gmom_ anladım bence daha fazla yaptırmaya gerek yok gayet güzel artmış çünkü bi kaç gün geçsin tekrar yaptırırsın
Gmom_ Lunapark beni biraz tedirgin ediyorlar kimyasal olabilir falan diye değerler düşük diye korktum düzenli kan artışı olup kimyasal yada boş geçirilir mi ki
Gmom_ bravo61 çok teşekkür ederim size az önce de bir arkadaşa yazdım korkuttular beni kimyasal boş olabilir çok ümitlenme diye o yüzden tedirgin oldum
Lunapark Gmom_ yani bir gün arayla bile iki kat artış olmuş neye göre kimsyasal olabilir dendi direkt 🤦♀️ iki gğnde bir en az yğzde 60 artış sağlıklı ilerliyor demek artış iyi azalma yok yani şuan için anormal bşrsey yok ki.önemli olan bu şekilde artışının devam etmesi ama sürekli iki günde Bşr kan vermek de yorar belki sizi.sanırım bundan sonrası sabırla beklemeniz gerekecek kese,kalp atışı bunlar için bir kaç haftaya ihtiyacınız var 🥲🌸
bravo61 Gmom_ kalp atışı duyulana kadar herşey olabilir erken öğrenmenin kötü yanı bu :) ama şu anlık artış iyi gibi
Gmom_ Lunapark geç döllenme büyük ihtimal mecbur kaldım kan vermeye çatlama iğnesinde çok ağrı çektim ilaç içecektim içmeden içime sinmedi kan vereyim dedim sonra baktım betam düşük çıktı Allah Allah dedim ertesi gün Birdaha versem betam sıfırlanmıştır kesin dedim ertesi gün daha da arttı sonra ertesi gün emin olmak için Birdaha yaptım öyle öyle devam etti baktım ki iğnenin etkisi geçmiş betam yükselişe geçmiş hamileyim demek ki dedim
bravo61 Gmom_ biraz bekle canım artık :) 10 güne herşey belli olur allahın izniyle sağlıklı bir gebelikle ilerler