Selda21- bir hafta geç döllenmiş olabilir yani bir hafta geç yumurtladıysan bir hafta daha küçük görünür,benim öyle oldu mesela döngünün 14.günü değil 20.günü yumurtlama olmuştu kendim takip ettiğim için bilşyordum,nitekim bebeğim son regle göre değil yumurtlama gününe uygun göründü ultrasonda.Bu haftalarda kalp atışı ile ilgili tecrübem yok fakat şuana kadar onlarca kişiden dinlediğim ve okuduğum kadarıyla bekleyin 8 ya da 9. Haftaya kadar bekliyorlar ve olumlu sonuç alan da fazla.illa ki düşük ya da sağlıksız gebelik olmuyor yani bazı bebekler geç döllenimxe geç duyuluyor sanırım kalp atışları 🥲 sabırla bekleyin bşr sağlık sorununuz yoksa.hatta bşr hafta sonra başka doktora görünmenizi de tavsiye ederim.kendi doktorunuzun da bunları söylemesi gerekiyordu bence çünkü 😢ama doktorlarımız ümit vermemek için midir nedendir bilinmez sadece olumsuz şeyleri söylüyorlar genelde ama pozitif Bşr doktor inanın bu dediklerimi söylerdi.eğer kanamanız yoksa kese varsa olağandışı bşr durum yoksa bunları söylerdi pozitif bşr doktor…