_tugcee Kızlar merhaba daha çok yeni hamileyim.. siz nelere dikkat ediyorsunuz nasıl besleniyorsunuz🥰🫶🏻
newmommmyy2 _tugcee valla bence midenizin bulantısı başlamadan sağlıklı ne yiyebiliyorsanız yiyin hiç sormadan etmeden sonra baya uzun bir süre birşey yenmiyor 🥲 bol bol doğal vitamin depolayın vücudunuza 😍
_tugcee Papatyael47 Bu benim ikinci hamileliğim ve benim ikisinde de belirtilerim aynıydı😊Sadece yorgunluk uyku ve nefes darlığı onun dışında hiç bişey yaşamadım🤷🏻♀️Ama mide bulantıları genellikle ilk haftalarda 4-5-6-7. haftalarda başlıyor ve sürüyor diye biliyorum
Sila41_ Papatyael47 saha bilmiyorum regl günümde kan verdim 45 çıktı 10 12 gün sonra gel direkt ultrasonda görelim dedi doktorum
Papatyael47 Sila41_ son regle göre hesaplıyorum ben adetin üstünden iki gün geçti ya 4 haflalık oluyor
Papatyael47 _tugcee benimde ikinci gebeliğim ilki çok zor çok kusmalı geçti bunda daha yeni olduğu için bişey yok inşallahta boyle geçer çok değişik duygular yaşıyorum öğrendiğimden beri ilk bebeğim 17 aylık daha sanki kendimi hazır hissetmiyorum
_tugcee Papatyael47 Sizin 17 aylık ve hazır hissetmiyorsunuz benim şuan ilki 5 aylık🥹☺️ Allah yardımcımız olsunn🫶🏻
Papatyael47 _tugcee uykum kaçtı resmen ama yapacak bişey yok hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah memeye çok düşkün benimde içim yanıyor ona siz emzirmeye devam edecek misiniz
Meltemanneolsun Ceviz, avakado, yüzey balıkları, yumurta, kuru kayısı, sebze ,protein iyi pismis olacak.
mavim0 ilk haftalarda her sabah yumurta avakado yiyordum bulantilar basladigindan beri(7.haftada basladi) sadece kuru ekmek ve cubuk kraker 😅😅 insallah bebeklerimiz saglikli olur 💖
_tugcee Papatyael47 Doğduğundan bu yana hiç emmedi mamayla devam ediyoruz :) zaten ek gıdaya geçicem 1 aya kadar💗💗