1Demett benim ev 2+1 orta kat 34 derecede yetiyor isinmamiza usumuyoruz aman amanda yanmiyoruz tabi yetiyo suanlik bu derece 800 lira geldi. Birde diger odalari kapatmak vs bir ise yaramiyor bence sonucta o kombi o derecede calismaya devam ediyor.
Zuhal_Y Ust komsum acmaz 😬 altta dukkan var gelde ısın kapattigim zamanlarim cogunlukta 1680 geldi daha kiş baslamadi sonrakiler 2 500 bulur yani
Seyma0323 Pamuk Bilmiyorum canim ben artık Turkiyede yaşamiyorum. Benim bina ama yeni binaydi ve yalıtımı çok iyidi yakmasak bile sıcakti
Eebasar Pamuk ben istanbuldayım. Alt katımdaki daire 3 senedir boş. Petekler orta ısıda ev hamam gibi 1600 geldi. 155 metre kare evim var bütün peteklerde açık 🥹
Neferut Pamuk Biz de ısınamıyoruz. Klimayı çalıştırdık o yüzden valla. Evin her köşesinde petek var sona alıyoruz ama nasıl ısıtmıyor anlamıyorum. Bebek olmasa çalıştırmam ben ama bebek olunca mecbur.
Vildan8891 Pamuk banada 2400 geldi termostat taktirdim faydası çok kombi sürekli çalışmıyor derece 22 ye ayarlı sıcaklık düşerse açıyor kendini eminim ki daha az gelecek bidaki ay