Enfal_06 Gultenakkoyun 37 de sezeryan doğum yaptım 2 hafta geriden geliyordu karın çevresi 2500 doğdu önemli olan kilo değil solunum sıkıntısı olmaması
Gultenakkoyun Enfal_06 aynen benimde karın çevresi 10 gün geriden geliyor. Sizin 37 yine iyiymiş 37yi görsem bende güzel olur
Suzumm Gultenakkoyun benimde kızım şuan 34+2 karın çevresi 7-8 gün geriden geliyor dediler hem özele hem devlete gittim her hafta görmek istiyorum dedi doktorum yakın takibe aldı duruma göre 37-38 de doğumu başlatırız dedi eğer gerileme günü artarsa kilosu 2110 boyu 45 cm
Secil1991 Gultenakkoyun amin gelişimi devam ediyordur inşallah. Allah herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Es26 Guldane32 yok canım benim değil konu sahibinin su azlığı benim sadece bir hafta gerilik var suyun yeterli dedi doktor
Es26 Birminiksusam önemli değil canım. Benim gerilik 24+6 randevuma gittiğimde başladı 24 hafta 23 ile uyumlu idi 28+6 27 hafta ile uyumlu dedi bugün itibari ile de 31 hafta ile uyumlu dedi gelişim geriliği denebilecek bi durum yok dedi 34+6 tekrar gideceğim bakalım nst başlanacak suyum hep iyiydi inşallah böyle devam eder birde şu haftasını yakalasa içim rahat edecek zor elde edebildiğimiz süpriz bir bebek . Birde babasının tıpkısı sıpa şimdiden 😂
Es26 Suzumm ya bana erken doğumdan bahsetmediler devletdeki doktorum da gayet rahat davranıyor ne bileyim inşallah sağsalim vaktinde kucağımıza alırız bebişlerimizi
Annne1 Guldane32 bugün aynılarını banada söyledi gittiniz mi siz perinatolojiye, ben bugün gittim 3 gün sonra tekrar cagırdı 35 haftalığım bende 37yi göremeyiz muhtemelen erken doğum olacak dedi
Guldane32 Annne1 Çarşamba gününe randevu aldim 33+3 haftalığım ama karın çevresi 31+6 çıkıyor bebeğin 1950 gram dedi
Gzmel Gultenakkoyun benim bebeğime karın çevresi 3 hafta geride dedi ama 37 haftada doğum yaptım gayet sağlıklı doğdu ikinci kızım birinci kızımda 34 haftada gelişim gerliği dedi 34+6 doğdu küvüze girmedi korkmayın gerçekten bazen doktorlar öyle korkuyor ki
Gultenakkoyun Ayse0575 su azlığıda olduğu için sıkıntı yani iki durum aynı anda olmasa dediğiniz gibi sıkıntı olmayabilirdi
huysuz__ Gultenakkoyun yaşayacak allahın izniyle. 3 doğumumda da gelişim geriliği+ su azlığı vardı, hatta ilk ikisinde gebelik zehirlenmesi de yaşadım. 27-32 ve 34 haftaya uyumlu doğdular . 3 ü de sağlıklı çok şükür, moralini bozma 🥰