Tuubaaa1111 Merhabalar 7 haftalık gebeyim iki gün önce vajinal ultrasonla muayene oldum ama hala bebek gözükmüyor kalp atışını duyamadim kese var sadece normal midir acaba siz ne zaman gördünüz ne zaman kalp atışını duydunuz böyle geç yaşayan varmı
Melllike Tuubaaa1111 5.haftada keseyi görmüştük. 8haftada kalp atışı için gitmiştim 8.haftada duyduk kalp atışını.
Zeynep66_ Tuubaaa1111 geç döllenme oluyor kız kardeşim 8 haftalık son adet gününe göre ama doktora gitti 6+4 demisler haftasina
Ebruuskaa Bende normalde 7haftalık diye gitmiştim kesem 5haftayla uyumluydu kese vardı bebek yoktu. 1hafta sonra tekrar gittim bebeği gördük kalbini duyduk o yüzden endişelenme sen garanti olsun diye istersen 2hafta sonra git
Tuubaaa1111 Ebruuskaa tam 8. Haftamda gideceğim benim de seninki gibi 7 haftalık ama 5 haftalik duruyor kesemde çok küçük 7 mm daha niye böyle blmiyorum sonradan gelişimde büyümesinde skntı oldumu bebeginin canım
YyyyYasemin Tuubaaa1111 4 haftalıkken kese gördü bi doktorum ertesi gün başka hastaneye gittim o göremedi cihazdan dolayı ama 4. Haftada ilk doktorum gördü daha sonra kalp atışını ve bebeğimi 5+3 de gördüm kimisi 8 haftalıkken görüyo strese girmeyin hiç Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şuan 9 haftalık olduk
Cansu9134- Merhaba ben 7 aylik hamileyim ama doktor 2 hafta eksik heaaplayin biz ilk regli gununden hesapliyoruz dedi yani 5 haftalik hamileyim. Bugun kontrolum vardi doktor bebek gelismis ama kalp atisi duyulmuyor dedi.