Hafizeipek Rabbim sana sabir versin sağlıkla kucağına alirsin bebeğin düzelir duâ et bak burda tüm hamile arkadaşlar birbirlerini duâ ediyor o hastane ye bi kere eşim panikle götürdü tansiyon düşmüştü acile aldılar ve refakatçi bile almadılar yanima tekerlikli sandalyedeyim götürdüler bıraktılar sonra beni o halimle kalk şuraya yat uzan dediler ve yardımcı olmadılar benim ayakta durcak halim yok başım dönüyor yardim edinde kalkayım dedim yattim zorla üstümü actim zaten zor topladım üstümü dışarı çık bekle dediler bana bide o halimle tansiyon bile bakmadılar neyse odaya alçaklar tekerlekli sandalye ile götürüyor bayan asansörde imza attırıyor o kafayla bana odaya öylece oda bekledik hazir olsun diye sabah olsa çıksam dedim ertesi gün çıkış verdi bisey yokmuş kendi doktorum arandı tabi çabuk gelsin dedi kendi doktorum nasıl bisey yol diyip gönderirler dedi hemen yatış verdi tabi eşime de ders oldu ilk ve son oldu iste erkek ordan geçerken panikle götürdü en yakın diye bana 2 gün rapor yazmıştı kendi doktorum 10 gün yazdi ikiz gebelik riskli diye zaten o hafta sonrası rahatsızlandım sancim başladı direk doktorumu aradim direk hastaneye yatış yaptı 5 gün yattim şükürler olsun erken doğumu durdurdu 20 haftaliktim ve şükürler olsun o günden beredir doktor dışında cikmiyom yatiyordum ve biz 32 olduk bugün de iğne olduk 2hafta daha dayan dedi inşallah dayanırım ne kadar büyürse o kadar iyi olcak ıkizlerim allahım kimseyi yaşarmasın o günü o günleri unutamam allahım tüm anne adaylarının sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin 🙇♀️