2zannelerii Ben 14 haftalık ikizşlere hamileyim canım sabun çekti sizde de öyle şeyler oluyormu kızçeler 😂😂🤦♀️🤦♀️
Dduman 2zannelerii hiç sormayın ailelerimizden uzaktayız yapacak kimsem yoktu ve yaprak sarması çekti canım rüyalarıma girdi
2girls1boymom 2zannelerii şuan 7. Haftadayim ve hiçbir şey yiyemiyorum sizde de oldu mu bu durum ne zaman geçti. Yiyemiyorum içemiyorum.
Hicrettt 2zannelerii 7. Ci aya doğru gidiyorum hiç bişey aşermedim eşim daha dün gece diyor ki canın neden bişey çekmiyor nasıl hamilesin sen 😂
2zannelerii 2girls1boymom yokk valla ne kusma ne halsizlik nede baş donmesi hiç olmadı rabbim yardımcın olsun 🙏
birperimasali benim garip bi şey istemedi 27+3 üz ama ilk aşerdiğim şey doritoslu çiğköfteydi ve çiğköftem yok diye ağlamıştım baya bi 😂
Gamzeli_03 2zannelerii valla şaşırmadım geçen yine böyle bir post vardı cif çekmiş canı toprak un yiyen vardı ben hiç bilmiyorum çok şükür 🤲🏻
_mira_2022 2zannelerii ben sigara kulanan birisi değilim amma eşim kulanıyor izmaritini canım çekiyor🤣 onuda yiyemediğim için saatlerce kokluyorum içim soğumuyor ha bire eşime sigara iç diye yalvarıyorum ah bu hamilelik kime desen inanmaz 😂
kubra-klc16 2zannelerii canım çamur çekmişti ve ciddi derecede çekti eşimle uzak bi dağdan gidip koca poşetle temiz çamur getirmiştik ayak basılmayan yerden baya hafif sulandrıp yiyodum sonra doktoruma dedm kızdı tabi bidaha yiyiemedim ama cok güzeldi😀🫢
kubra-klc16 2zannelerii yaa sormaa demir eksikliği yüzünden aslında toprak kül beton vs istek duyuyomuşsun böyle şeylere 🤷🏼♀️