Mmehtappp Kızlar fetal DNA testi yaptırdım bugün doktorun önerdiği bı firmaya 11 bin fiyatı normal mi sizce ve yaptıranlar sonuçlarınızı nasıl çıktı
beyazmelegim Mmehtappp ben 4 ay önce 11.500 liraya yaptırmıştım ilk test DNA yetersizliğinden sonuç çıkmadı 2. Testi verdiğimde 1 haftada sonuç temiz gelmişti
_mucizem_ Mmehtappp ben Almanya’da yaşıyorum burada 30 € ya yaptırmıştım. Cinsiyeti de öğrendik 2. Oğluşumuz oluyor şükür bebişimiz de risksiz çıktı. 2 li 3 lü testlerde yanlış sonuç alıp hamileliğini mahvedeceğine 20 bin tl ye bile değer bence 😊
Natauzy 12 bin ödedik, tekrar araştırma istedikleri için 20 gün sonra çıktı. sonuç doktora gitti bizi arayıp raporu ve cinsiyetini attı. İnsanın içi rahat oluyor imkanı olan yaptırmalı bence.
Natauzy Mmehtappp temiz çıktı şükür. Özel hastane direkt kan alıp gönderdi. Ataşehir genetik ile çalışıyorlar. Gecikmesi harici memnun kaldık biz 🌸
Mmehtappp Natauzy ya bana da az önce şey dedi kanımı alan kız bazen anne kanında bebeğin dnasi cikmayabiliyo falan dedi doğru mu o yüzden mi gecikiyor