deryamehmet35 Emcey bende biran once kurtulmak istiyorum ama yeni kurtaj oldugum icin en az 1 ay beklemem lazimmis
Pinkyy Emcey doktor çok önemli zaten canım,o güveni hissedersen daha rahat oluyor,biz şanslı sayılırız,çok ortak tanıdıkla aynı doktora gitmişiz sonradan öğrendim,gerçi 10.haftada değiştirdim ikiz olduğu için Perinataloğa gidiyorum şimdi..
Deletedmom429 Emcey benim bebegmn kalbni durdrdu 28gn oldu adet olunca bende opersyn olcakmisim alcaz yoksa ayninseyler olurmus saglikli ilerliodk 9+4de kurtaj oldm Doktr farketti myomu ozeldeki 😢
Deletedmom429 Emcey benimki tam tutungu yerde olusmus onun oncesinde hamile kalmdan ben baktedim ultsnda devltte bsy ckmamisti gebelikte ortaya ciktidoktr kolay bi opersyn dedi bizim icin icinde olmasi ama bide gel bana sor 😐
Alp-oyku123 Emcey Canım histeroskopi ile miyim degil ama polip aldırdım.hoc korkma zatwn genel anestezi oluyorsun inanınca bira agrım oluyor ama bir iğne yapıyorlar hemen rahatliyorsun.benim sonrasında hic agrım olmadı kanamaların sürüyor bir süre ama az az.1 ay olmadan toparlamistim bile
ozgesel1seyler Alp-oyku123 rahim icinde miydi yoksa disinda miydi polip? Ve hamile miydiniz ne zaman alindi? Kusura bakmayin cok didik didik sordum gecen hafta doktorum bana polip var dedi rahim disinda sallanan etrafi kanli filan deyip kultur aldi patolojiye numune filan gonderdi henuz sonuclar cikmadi ama su an 33. Haftamdayim acikcasi korkuyorum normal dogum yapmama engel olurmu diye
Alp-oyku123 Birde iyi bir hoca bul mutlaka ben profesöre yaptırdım bu çok 0nemli rahme zarar vermemesi icin.
Deletedmom429 Emcey kurtajda farketti dedgide cikti kontlrde rahim toparlms cok gzl dedi ama myomu gostrdi ama bak burda dedi icinde patalojde temiz cikti devlte gdiodm hep saglikli diolrdi eve geri geliomdm taaki bign belirtilerim bianda kesilince icime kusku dustu kesin dedm kalbi durdu yeniyil gcsn ozele gdrz dedm doktr buldm o sabah leke geldi kalk ddm esime gdioz gttk hemde doktrlatanisirz die benim buldgm nobettydi sansima artk Allahmi karsima cikardi bilmiom keske bastan ona gtsydim dedim bndansnra da onunla ilerleyecgz ins guzelce anlatti hersyi icinde oldgu icin almak gerektgni hamile kalirsam ya dusukle ya yda boyle kalp durmaso gbi sorunlr yasarmisiz mecbr aldiracagim ama cm mi bilmioz adet olnca gel dedi alttnda bakck sanirsam
Emcey Deletedmom429 benmde ayni iste hamile kalmani zorlastirir ve kalirsanda cok sıkıntı yaratir dedi
Alp-oyku123 ozgesel1seyler istedigin kadar sorabilirsin seni cok iyi anliyorum moralini hic bozma bende senin gibiydim.anlatayim Canım benim rahim içindeydi.ben hamile degildim polip ten sonra kaldım.cok korkma polipler genelde iyi huylu cikiyormus .benim öyle geldi patoloji sonucum.cok az kalmış seninde inşallah sağlıkla al yavrunu.doktoruna güven eğer aklına takılan başka birşey olursa bir profesöre gitmeni öneririm en azindan bilgi almak amaclı.cunku onlar polip konusunda uzman oluyorlar.
ozgesel1seyler Alp-oyku123 saskinim oyle ansizin cikti ki. Su an sonuclari bekliyorum ciksin doktoruma gidecegim onun cevabina gorede tatmin olmazsam dediginiz gibi profesore gidecegim. Cunku normal dogum istiyorum yani elbet sart degil normal dogum ama olacaksada bebegim karar versin sezaryan doguma polip degil 😞
Alp-oyku123 ozgesel1seyler benimde öyle oldu ansızın çıkan birşey zaten.ostrojen hormonunun fazla salgılanması ile çıkıyor.doktorunla iletisimin güzel ise doktoruna güven derim.bir arkadaşımda da çikolata kisti vardı sezeryan ile bebeği alırken kisti de temizledilerikisi de aradan çıkmış oldu.simdi ben senin gibi yaşamadığım icin polip i bilemiyorum canim sorin oluşturur mu.senin durumun biraz daha farkli.ama çok kafana takılırsa birde profa görünüp bilgi al ikiside aynı şeyi diyorlarsa zaten doğru 9lan odur
Deletedmom429 Emcey bana opersyn adini demediadet olnca gtcemya o zmn sorcam nasil bi opersyn die ona kalsa basit dio ben arastrdim iki turlu vrms bana hangnsi yapilvo onu bilemiorum ama okudgm kadaryla kurtajla ayni gbi yani hemen olup btio evine gdiosm ayni gn icinde ole yzio nette fln
Deletedmom429 Emcey zaten sasiriolr nsl kaldin die myomla icinde oldgu icin meger demekki diyorum biz geri cekilmyle 3sne korunduk biraktik 5ay ugrastm kalcam die demekki sperm ilerlermis en sonda zorla bayagi ayaklarimi diktim felan belime yastik koydm kaldgm ay o etkli olms olblr bide yumurtlmmi takip ettm nsl olduyda oldu ama nye yarar kalbini durdurms basimza gelecegi vrmis napalim bence kalmadsn once aldir bende nsl bsyde gozukmdi kontlr yaptrdim o kdr devktte alttn bakmadilr tbi bi sene dolmadi yeni basladik die ultsnla bakip hormonlra bakip iysn dedi gndrdi smrsnda hamile oldm aaa dedim sevindk fln filan dmkki zmni varmis dedim ama pat myom cikti buyumus bebekle demekki 😐