Ahgy canım bana 20. Haftada desaylı ultrason da serebella hipoplasi ve joubert sendromu tanısı konuldu doğsa bile coklu organ yetmezliği olur yürüyemez konuşamaz motorsal hareketleri olmaz tamamen yatağa bağlı ve sürekli acı cekeceğini söylediler 24. Haftaya kadar karar ver 24 ten sonra almıyoruz dediler 24. Haftaya kadar gitmediğiö doktor kalmadı Mr lar sıvılar doktorlar nörologlar aklına gelebilecek tüm doktorları hastaneleri talan ettim hepsi aynı şeyi söyledi. Ve tüp bebek ile hamile kalmıştım. Zor bi karardı ama ben cocuk sahibi olacam diye sürekli bi canın. Yanmasına göz yumamadım terminasyonuna karar verdik bir sene olmadan doğal yolla kendiliğinden hamile kaldım hiç ummadığım anda imkansız gördüğüm zamanda adet olmuyorum diye doktora gittim bakrı kan ultrason birşey yok dedi gebelik anlamında. Tarlusal verdi bana. 7 gün içtim ilacı bu arada da elim kırıktı sürekli röntgene giriyorum kaynaması ye ameliyat olucaktım ona hazırlık neysr içtim ilacı. Adet. Olmadım ama yine aklımda yok hamile olmak cünkü imkansız 3 ay adet olmadım 😁 ilac içtim yine olmadım. 15 gün sonra acile gititm enfeksiyon ile gribal enfeksiyon doktor baktı sen hamilesin yeni de değil değerin 15 bin dedi ramazn bayramı arifesinde ve doktor yok acile gittim ertesi gün 5hfta 5 günlük hamileymişim ve o gün kalp atışını duyduk. Ya hep ya hiç kurlaı varmış bu ilacta. 8. Haftaya kadar düşüyormuş bebek hem röntgen den hemde ilactan dolayı cok şükür rabbim cok inatcı ve sağlam mış evladım sımsıkı tutundu şuan kucağımda rabbim ol derse oluyor gerisi boş serklaj olduğumda da bu mantıkla ilerledim rabbim bana nasip etti ise her şekilde beni bulur dedim sakındım ama abartmadan hayatıma devam ettim cok şükür rabbime herkese nasip etsin 🤲isteyen bekleyen herkese zamanında sağlıklı evlatlar. Nasip etsin inşallah 🤲🤲