Ahgy amin inşallah canım 13mm kısalık 1.5 cm acılma ile oldum dikişten sonra cok önemsemiyolar kısalığı 37+2 de dikiş alındı acıkma yoktu bir hafta sonra gittim uyardı doktorum 2 cm acılmam vardı. 1 hafta daha götürdü o acılma 38+2 de kontrole gittim doktor 2 güne doğurursun dedi uyardı tekrardan 3 cm di acıkma eve gittim. Kasılmalar düzensiz ama sancım vardı. Öyle dayanılmayacak gibi değildi 12 de başladı ağrılarım 4 gibi hastaneye gittim. 4 cm açılma var dediler yatırdılar. Gece boyu nst ile takip edip ölctüler. Bi hareketlilik yoktu yoğunda bi sancım yoktu vardı ama dayanılmayacka gibi değildi sabah vizitesinde 6cm acıkma olduğunu gördüler direk doğum haneye aldılar 9 gibi suni sancı vardiler 13:49 da da doğurdum zor bir doğumdu benimki ama 7cm e kadar sancım yoktu suni sancı vediklrinde bile sancım düzenli değildi 10 cm olduğunda bile ağrım yoktu fakat. Bi yapışıklık varmış bebeği tutan. Onun ayrılması cok zorladı sürekli kontrolle ayırmaya calışmaları cok can yaktı suyum falan gelmedi kendileri patlattı suyu bebek kakasını yapmıştı ve kordonu 2 kere dolanmış boynuna baya. Bi sıkıntılı doğumdu