Slmcnmyeniben senem-yabaci bi kedolar bide bebolar kazanıyor zaten😂 bu arada hangi kumu kullanıyorsunuz güzelse bende alabilirim her kum güzel topaklanmıyor
babyandmomy__ Enfal_06 evet artık kendime neredeyse hiçbir şey almıyorum aldığım pijama da hastane çantasına koymak içindi 😂😂
Meltemanneolsun En son tiftik temizleme makinesi aldım ay hep buna ihtiyacım varmış ya benim❤️ iç çamaşırım dan tut koltuklara carsaflara kadar her yerin tiftigini temizledim 😂
ikibebeliannis Slmcnmyeniben ben çok memnunum eşim geçen sene hediye almıştı v15 Elim ayağım diyebilirim İki aya bi temizliğini yapıyorum iki gün kurutuyorum sadece kurutma süresinde diğer makinamı çıkarıyorum Yurtdışındayum müşteri temsilcisi çok ilgili 100 Euro olan parçayı ikinci kırışımızdı hemen gönderdiler
Alpmom__ Gamzeli_03 yorumları okur , fotoğraflara bakarsanız güzel seçimler yaparsınız . Bizim aldığımız her şey çok güzel geldi . Memnunuz
Zehramazman Kızlar ben 9 haftalık hamileyim bugün bebeğimin kalp atışı çok hızlı çıktı bir sorun olur mu