Deniz4848 Temu siparişlerim geldi 5 dk önce 😅 Kızıma bi kaç organizer ve toka , yeni doğan oğluma da Noel panduflari aldım
12betul [silindi] haklılar ama gerçekten işe yarıyor inşallah vajinal doğum yaparsan muhakkak sar ❤️ Kendim takabilmek adına kancalı olması daha mantıklı geldi tekkende bağlama derdi olmaz . Bence kancalı almak mantıklı olur
[silindi] 12betul onlar yanımda olmazsa diye ben yine de kancalı alayım madem bir tane, teşekkür ederim canım 💜
1Ali Merve-betul aman herkes çok biliyor gerçekten, siz bebeğinizin rahatsız olup olmadığını daha iyi anlarsınız dinlemeyin lütfen kimseyi
Merve-betul 1Ali kesinlikle herkese veriyorum cevabını rahatsız olsa ben bunu anladım kanguruda gezmeyi çok seviyo
Sazenin Robot süpürge fırça ve filtreleri gelmişti en son 🫠 bir de kendin yap albüm almıştım inşallah içerisinde bebiş fotoğrafları ile doldurmak nasip olsun🥰
Es26 Slmcnmyeniben kocama en son şey demiştim artık ne doğum günü ne evlilik yıl dönümü kutlamıyoruz demiştim hediyede almıyorsun demiştim gönlünden bu kopmuş canım kocamın 🥹❤️🤩 🧿
Minikmucizemmm26 Slmcnmyeniben hediye olarak baş ucu sürahisi geldi en son kargom da 1 saat önce geldi o da avize 😂