Dnzg1 Kızlar wes yaptırdım sonuç hala çıkmadı 3 hafta oldu. Yaptıran var mo? Ne kadar sürede çıktı acaba
gunesveguney Dnzg1 2.5 - 3 aya yakın bir sürede çıkmıştı bizim canım devlette eğitim araştırmada yaptırmıştık
Hhh03 Dnzg1 araştırma hastanesinde yaptırmıştım temiz geldi düşük sonrası yapılmıştı siz ne için yaptırdınız?
iremree Ense kalınlığı varsa neden wes istediler Wes geç çıkıyor fetal dna yada nipt daha hızlı çıkardı benim oğlum doktuktan sonra yaptırmıştım sma pozitif gelmişti başka bi genetik rahatsızlık var mı diye bakmak adına Wes yaptırdık
Dnzg1 iremree Fetal dna yaptırdık o temiz çıktı ama yetersiz dedi doktorlar cvs istediler o da temiz geldi wes e bakılıyor şimdi
iremree Dnzg1 sonuclar geç çıkıyor Wes de ama senin diğer tahliller temiz gelmiş çok şükür kaç haftalıksın
Dnzg1 iremree şu an 19 haftalığız. Evet çok şükür temiz geldi ama doktorlar wes çıkmadan rahatlamayacağız diyor :(
lovemomm777 efnn66 wes Dnzg1 iremree fetalda delesyon çıktı banada wes yapılacak ama özeldeki doktor 2-3 haftada cıkar dedi. Acaba özel devlet sonuç süreleri farkediyor mu