Miniklerinannesiyim Kızlar kafayı yicem doguma giderken 93 kiloydum 5 gundur hâlâ 93 kiloyum oglum 3.560 Gr dogdu bu cocuk benden cıkmadımı anlamıyorum 😭
Balbebek012 Miniklerinannesiyim dert etme kendine vücudun ödem toplamıştır sen sağlıklı beslen bol su tüket bebeğin uyudukça da dınlen strese girme önemli olan sağlığın
Srp53 Miniklerinannesiyim benim arkadaşıma da öyle olmuştu gittiği kiloyla dönmüştü ödem oluyor sanırım vücutta sonra vermişti hepsini
ocak-94 Miniklerinannesiyim doğuma giderken ödemli miydiniz peki ? Benim heryerimi davul gibi ameliyatta ödem toplayacak ödemim kalmadı sizin nasıldı acaba
Neferut Miniklerinannesiyim 14 gün önce doğum yaptım ben de 3. Gün topuk kanı vermeye gittiğimde hiç kilo vermediğimi fark ettim. Ödemler azalınca vereceğiz sanırım. Benim yüzümdeki ve ayaklarımdaki ödemler gitti neredeyse.
Miniklerinannesiyim Neferut bnim hepsi duruyor malesef nasıl gidecek bu ödemeler ya tarcınlı limonlu suda içiyorum
Merve-betul Miniklerinannesiyim Merak etme serum verdikleri için ödemin vardır bir iki haftaya inersin😊