Yayar yaa bugün hastane gittim doktor 6. 7 haftalık diyor. Ama bu uygulama da 8 haftalık diyor ve kaynanam sağlık ocağına gittmis bilgisayara düşmüş 8 haftalık mis. Yanı bilemedim yaa. Âdet takvime de bakıyorum orda da 8 haftalık diyor
nurdaneg0716 Yayar benimde iki hafta geride çıkmıştı geç döllenme olmuş dedi doktor yani endişe edecek bı durum yok ilk gebeliğimde böyleydi ama hafta ilerledikçe ultrasonda da sizin adet tarihinize göre haftasina uyumlu olucak
Dilekulgtt Yayar adet tarihi baz alınır geç döllenme olmuş olabilir o yüzden 6 7 haftalık demiştir doktorunuz
crazyymom Yayar adet tarihi baz alınarak hesaplanıyor doktor ultrasona göre haftasını söylemiştir ultrasondada bazı cihazlar 2 hafta ileri veya geri gösterebiliyor yani 8 haftalık hamilesiniz
Girlmama Yayar onlarda regl tarihine göre girmiş sisteme geç döllenme olabilir kese 1 hafta geride olabilir
Girlmama Yayar sen ona çok bakma geç döllenme de olsa 2 hafta sonra da der ki doktor bu kese 1 hafta ilerde ultrasonlarımız hep öyle çıkıyor bebeğin gelişimiyle alakalı sen dikkat et sadece kendine kafana çok takma
Yayar Girlmama teşekkürler 😊. Ve ikis bebek şüphesi var 24 de gidecez gene ozman gene beli olur. Ve yola gidecem inşallah bişey olmaz yaa
Busehazal2303 Yayar banada doktorum ilk haftalarda hep farklı söylüyordu uygulamaya göre demiyordu haftam ilerleyince uygulamayla aynısını demeye başladı canım 🌸