ersed26 sacmalamakizim beslenme tuzsuz vs olması çok önemli doğuma kadar serviste gözetim altına da alınabilir yani siz dikkat edip süreci kontrol altına alın onlar müdahale etme gereği duymadan çünkü cok az kalmış
sacmalamakizim ersed26 Ondan sonra normale döndü tansiyonum, yatış vermediler ama doğumumu öne çekti doktorum, benim panik atağım var o yüzden yüksek çıkıyor maalesef, yoksa evde falan tansiyonum çıkmaz hiç. 😊
sacmalamakizim Annelikmghb Hareket edince sancı oluyor daha çok 😂 sağa sola yatakta zor dönüyorum. 🥹 neyse ki az kaldı 😍
sacmalamakizim meteninannesi_34 Yok bir şey verilmedi, benimki stresten oluyor canım. 🥲 panik atağım var. 😊
1prensesannesi__ sacmalamakizim yaa hayirli olsun cok sevindim cok erken de degilmiş yine vaktinde gelmiş 🥰 nasilsiniz peki iyimisiniz tansiyonun nasil oldu 1 hafta birakmadı hastane cunku
sacmalamakizim 1prensesannesi__ İyi oldum canım şuan da evdeyim, bebişim de yanımda bana doktor alfamet verdi onu kullanıyorum, onu kullanmadan önce de tansiyonum iyiye gitti zaten, doktor yine de ilaç verdi iyi geldi çok şükür, bende bebişte gayet sağlıklıyız. 😍
sacmalamakizim 1prensesannesi__ Panik ataklı olduğum için biraz zor başladı, ama gerisi su gibi geçti çok güzeldi. 😍