Rased Ankara renkli ultrason önerisinde bulunur musunuz gittiğiniz memnun kaldıgınız bşr yer ve fiyat bilgisi
--Sevgi-- Rased ben ankara cebeci tıp fakültesinde yaptırdım ücretsiz olarak iyiydi yani bi kötü yanı yoktu benim için canım 🤗
Pinar06- Rased koru da yaptırdım 4 .500 hiç memnun kalmadım uyuyordu bebek bir saat uyanmadı sırt da dönüktü yapacak bişey yok dedi gönderi başka güne randevu vermedi
myavocado Rased Liv hospitalda takipli idim her muayenede zaten renkli, üç boyutlu ultrason ile bakılıyordu, siz ayrıntılı - detaylı ultrasonu mu soruyorsunhz
myavocado Rased Liv hospitalda takipli idim her muayenede zaten renkli, üç boyutlu ultrason ile bakılıyordu, siz ayrıntılı - detaylı ultrasonu mu soruyorsunhz
myavocado Rased anladım Liv de en son 1.900 TL idi muayene ücreti, her muayenede de renkli üç boyutlu ultrason ile bakılıyor ve fotoğraf da veriliyor.
ebruucccicek Rased Ali ipek e gittin , suratsız gulmedigimi soylemislerdi sorun değil demiştim ama aynen öyleymiş bir şey soruyorum cevap yok ,ama stsyki bakıp yorumladı