iknrkc Kızlar Perşembe betam 266 çıktı yarında tekrar randevum var ultrason yapar mı? Yaparsa alttan muayene mi olur sizce (devlet hastanesi)
babyandmomy__ iknrkc bugüne kadar baya yükselmiştir gerek kalmayabilir ama bebeğin yerleştiği yere ve rahim yapısına göre değişebilir benim rahmim ters ve 12. Haftaya kadar alttan bakmıştı
Frkubra iknrkc benim ilk gebelihimde normal ultrasyonda gorememisyi vajinal ultrasyonda bakmıştı keseyi görmüştü iki hafta sonrada kalp atışı ocin cagirmisti
Meryemld Gulu123 salam. Mən son regl 10 noyabrda olmusam bu gün getdim uziye üstden baxsı çox çıqqılı göründü narahat oldum🙁🙁🙁 mendede matka eyridi onnan görünmeyi ciqqili olmus ola bilermi
Gulu123 Meryemld He baci ola biler. Sizin reglinizden 6gun kecb hele ona gore ele gorsenib belkede. Normalda reglde 2hefte sonra cagirirlar baxiwa.
Aslaninannesi_ Benim betam 331 di doktor haftaya gel dedi vajinal bakmadı bende baktırma taraftarı çok ta değildim 6 gün sonra karından görünmüştü zaten
Gulu123 Meryemld men test etmisem 2xet cixib . 19 reng vaxdimdi inwAllah olmasan analiz verecem 10gun sora usm yazilacam . Hekim ele dedi