Pamuk queenanne1 Bende oğlumu 19. Haftada zorla öğrenmiştim 😂Riskli gebe olduğum ve her hafta kontrole gittiğim halde😂
JamalaA danla2711 Ben de mayıs annesi olucam🤲🏻🤲🏻🤲🏻18+4 haftayız.Her kes sağlıkla alsın kucağına çocuğunu.Amin🤲🏻💙🧿
danla2711 Eemmyy evet ama bakalım ne kadar iyi olacak😂🥰 bende öyle düşünüyorum 30 yaşında bitmiş olunca gerçekten hem genç bir anne hemde hayatının en güzel dönemlerinde çocukların büyümüş oluyor 🥰
Eemmyy danla2711 Değil mii,🥰 hem ileriki yaşlarda bebek bakımı da zor gelir insana die düşünüyorum ben.
Momi33 Pamuk 2 sene önce aralık annesiydim şimdi nisan ilk hafta görünüyor Allah’ın izniyle mart olur gibime geliyor 😍
danla2711 Eemmyy evet evet aslında eşime kalsa 1 2 yaş olsun aralarında istiyor ama ben bebek çok seviyorum tekrar bebek özlerim hamileliği özlerim diye o kadar erken istemiyorum😂🥰
danla2711 ecrinkusum ayyy ne güzelll 🥰 bende çok istedim kız olsun diye ama erkekmiş olsun sağlıklı olsunda ilk çocuğum zaten hiç fark etmez🥰 ama benim tam kız annesi olmam gerekiyordu😂 biraz süslü biriyim 💅💅
ecrinkusum danla2711 bizde 11.haftada doktorumuz erkek dedi alıştık erkeğe sonra 15.haftada kız olduğunu öğrendik 😂 aman sağlıklı olsunlar da inşallah gerisi önemli değil