dika İnternette gördüm acaba gerçekten yararlı mı eğer yararliysa memnun kalan varsa almak istiyorum biri patik model diğeri karına takılıyor sizce olursa hangisi uygun olur
twinsmom__ dika ben yararlı olduğunu düşünüyorum ikizlerm var ve çok gaz sancısı çekiyorlar bildiğimiz kiraz çekirdrklerini ısıtıyorum bi mendile sarıp karnına koyuyorum rahatlatıyo Eğer doğum yapmadıysanz şimdi almayın bence, her bebek ihtiyaç duymayabilir
Enfal_06 dika yatağını kullandım işe yarıyor ama benim bebeğim sürekli kucakta gezmek istediği için bende attıklarıniza bakicam
tamamdanolmuss dika ben ikisini de aldım çok memnun kaldım. Sancılandığı zaman ısıtıp ayaklarına ve karnına koyuyordum sıcacık tutuyor rahatlıyor bebeğim. Zaten gazlı bebeklerin ayaklarını sıcak tutmak gerekiyor
dika twinsmom__ doğumun belki bu hafta olabilir erken doğum riskim var doktor tarih vermedi sancima bağlı eğer memun olan varsa almak istedim gurbetteyim o yüzden sancısı felan olmasın gazdan
twinsmom__ dika öncelikle sağlıkla vakitli kucağınıza almak nasip olsun🤲 inşallah ihtiyaç duymaz bebiş ihtiyacı olursa da dediğim gibi bizde işe yaradı rahatladı biraz
dika Enfal_06 yatağını hiç görmedim ama dediğiniz gibi kucak isteyen bir bebekse işe yaramaz yatak bu ikisi çok güzel duruyor hangisi karar veremedim her ikisinide kullananlar memnunlar
dika tamamdanolmuss ya teşekkür ederim peki bir öncellik olsa kemer mi yoksa patik mi tercih edersiniz birini almam lazım
tamamdanolmuss dika öncelikli olarak kemeri seçerdim karnına zeytin yağı ile masaj yaptıktan sonra kemeri koyuyorum
Ayseguller Kullananlar nasıl me derecede isitti kiraz çekirdeklerini acaba ? Ben aldım bel bandini. İcinde kiraz çekirdeği torbasi var. Mikrodalgada ısıtın denilmis ama mikrodalga fırınım yok. Baska sekilde ısıtmaya çalistim ama ısısı yetersiz geldi . O yüzden bilemedim
dika tamamdanolmuss daha iyi bu fikir teşekkür ederim bel bandını sipariş vericem o zaman Allah razı olsun hepinizden