Bemet62 Kızlar merhabalar. Alışverişe başladınız mı? Bebek arabası, anne yanı beşik , mama sandalyesi ve daha birçok başlıkta hangi markaları tercih ettiniz ? ♥️
yeni_anne2 Bemet62 giyimi civilden yaptım bebek arabası beşik herseyını aldık bız bitirdik çok şükür biŕ deterjanı kaldı o kadar avent ürünlerini tercih ettim emzik bıberon olarak
Miyosss Bemet62 kıyafetleri civil, ebebek diğer bebek mağazaları neresi denk gelip begendiysem, bebek arabamız kraft rambla, anne yanı beşiğimiz elele park yatak, emzik biberon avent. Bizimde çoğu bitti deterjan, bez fln kaldı işte 🥰
Dimple7 Bemet62 bebek arabasi ve puset kraft kenya Park yatak elele madre Giyim civil ve ebebek birazcik lcw Mama sandalyesi icin daha erken :)
Yarenn24 Herşeyi hazır bebek arabası ve puset prego tercih ettim ☺️ anne yanı beşik özel tasarım hediye geldi kıyafetler Civil e bebek H&M nerden ne beğendiysem aldım 😊 emzik biberon vs avent tercih ettim mama sandalyesi için daha erken bence onu almadım 6 aylık olsun o zaman alacağım :)) deterjan ve bebek bezi kaldı sadece bu hafta hastane çantasını hazırlayacağım
Elfnr_ Bemet62 Park beşik elele madre Bebek arabası elele flight kabin tipi Kıyafetleri ebebek lcw karışık Şampuan bebek yağı mustela Çamaşır deterjanı duru granül sabun Mama sandalyesini henüz almadım oğlum doğduktan sonra alacağım onu da eleleden tercih etmeyi düşünüyorum
halecelik bebek bakım seti olarak ecowell tercih ettik içeriği temiz ve vegan bir marka olduğu için memnun da kaldık
Elfnr_ Bemet62 henüz kullanmaya başlamadık ama bizim çok hoşumuza gitti herşeyi tastamam geldi kurduk oğlumuzu bekliyoruz şimdi☺️