LavinsMom Ben hamile olduğumu bilmiyordum. Ve birden gece çikolata arasında salatalık turşusu yedim. Ve bunu o kadarr güzel şeymiş gibi yiyordum eşime bile teklif ettim direk hamilemisin dedi 🤣🤣😂😂😂 o an hamile ola bileceğimi düşündüm.
Pembiskizim LavinsMom kızımda çokokrem ve kornişon turşusu yemiştim şimdi 2. Gebelik ve muzun üstüne çubuk krakerleri dikip ikisini birlikte yedim geçen gün eşim gülüyor ben çikolatayla turşuyu unutmamıştım şimdi muzla kraker yiyorsun diye 😂😂😂
thingma LavinsMom Yenilebilir taş kil yedim, demir eksikliğinden büyük ihtimalle ama toprak tadı inanılmaz güzel geliyo, çıtır çıtır 🤣🤣🤣🤣🤣
LavinsMom Pembiskizim 🤣🤣🤣 ben oglumda kahveyle tursu yemistim. Simdi kizimda cikolata tursu. 🤣🤣 Cidden cok tuhaf ya. Ama hala guzel geliyor bu fikir bana. Dogurduktan sonra iyy nasil yedim demistim.
Dilemma Hahah herkes tursuyla degisik kombin yapmis galiba 😁 ben de karpuz ve tursu ayni anda yemistm sandvic gibi
kardelenucar Kahve telvesi yedim hala yiyorum ama çok tuhaf değil sanırım demir eksikliğinden dolayı çok yiyen duydum çünkü 😂
aslaninannesi7 LavinsMom Çok direndim sildim heryeri hani koksun bari diye yok. Yıkandım yok geçmedi. kokusunu da sevmem normalde ama canım nasıl istedi onu yemeyi yattım kalktım geçmedi delirecek gibi oldum doktoruma söyledim bir parça ısır dedi 😂 tadı bana güzel geldi çünkü delirecektim yemeseydim. Normalde kötüdür tabi 😌
LavinsMom AnayimBenAna_ isli balikla sutlu kahve istiyorum 🤣🤣 yanindada tursu olsun ama . Ustunede limonlu cay
LavinsMom thingma agzim bi tuhaf oldu ya benim 😄 ben bi ara sey istemistim ayakkabi kremi. Sonra gecti yemedim sukur 🤣🤣
Bayraksevda thingma zararli değil mi ya benim de cok canim Çekmişti ama kendime engel oldum hep mikrop falan kaparm diye yenilebilir kil ilk defa duydum 😄
Tgb_smh thingma Şuan benim canım bunu istiyor nereden temin ettiniz acaba inanılmaz kum yeme isteği var.