ebru4028 Kızlar merhaba temizlik yaparken çamaşır suyu ve porçöz kullandım biraz soludum maruz kaldım ama bebişe bir zararı olur mu 🥹 Siz temizliği nasıl yapıyorsunuz fikir verirseniz çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻
yeni_anne2 ebru4028 ayyy evttt canım maalesef zararlı bende 7 ay olucak kocam döker bişeye kullanırsam tuvalete banyoya dikkatli olmak gerekiyor maske eldiven maske takarak yapabilirsiniz biraz temiz Havva soluyun inşallah bissy olmazz kalbini ferah tut
Musilk-1 ebru4028 tavsiye etmem canım bende aynı hatsyi yapmıştım soluduğumuz için direk gidiyor bebislerede çamaşır suyu az kullan tuvalet ilacı dök onlarda böyle olmaz bide maske takabilirsin sakın karıştırma
Mervedezz ebru4028 ben de çamaşır suyundan ve porçözden vazgeçemiyorum 😒 ama son zamanlarda bir şey yapamıyorum zaten. Hep kaçarak yaptım. Çamaşır suyunu döktüm kapı açık hemen fırçalayıp kaçtım mekandan 😂
AnayimBenAna_ ebru4028 mutfak temizliğimde çamaşır suyu kullanmıyorum tercih etmiyorum onun yerine farklı ürünler kullanıyorum. Mesela mutfak için olan temizlik spreyleri. Banyoyada yine wc temizleyici ve banyo spreyleri kullanıyorum.
ebru4028 Musilk-1 yaa kaç aylıksınız inşallah bir zararı olmamıştır artık asla dokunmam bile zaten eşime yaptırmayı düşünüyorum 🫠
Vildan8891 ebru4028 ikisi birlikte asla kullanılmamalı zehirlenirsiniz ayrı ayrı kullanın lütfen maske takarak kullanın bende kullanıyorum ama karıştırmadan