MiracAlpinveUmutunAnnesi helloandhello 31+ 3 haftalık hamileyim bu kasılmaların haricinde sabahları bulantı kusma gün içinde akşam ve gece mide yanması Surekli halsizlik uyku hali sinir ve ağlak Ne sağıma ne soluma dönebiliyorum her yerim ağrıyor
Aslaninannesi_ Benimde böyle sandım 28.haftdayız ama nstde çıktı yalancı sancı olsa Nst de çıkar mı acaba
Aslaninannesi_ helloandhello anladım canım Rabbim yardımcımız olsun her gün farklı bir şey ile kalkıyoruz 😀😀
helloandhello Aslaninannesi_ aynen öyle ben bugün bacak ağrısıyla kalktım bakalım yarın ne olacak Rabbim korusun hepimizi inşallah 🙏
Aslaninannesi_ helloandhello sağ bacak ağrısı olur demişti geçen hafta doktorum magnezyumu arttırdı . Amin canım hepimizi inşallah ♥️
helloandhello Aslaninannesi_ aynen sağ bacak zaten sol ağrımıyor sağda bir ağrı oluyor neden oluyormuş acaba
Aslaninannesi_ helloandhello rahim büyüdükçe ağırlık oraya biniyormuş kuzum sağ bacak ağrır dedi doktorum
helloandhello MiracAlpinveUmutunAnnesi Allah kolaylık versin cidden bulantı arada bende de oluyor arada tansiyon düşüklügü yaşıyorum