Yasminzn Kızlar kapanan hastanelerden birine gidiyordum. Şuan doktor ve hastane hala bulamadım. Bana yardım edin. Gece uykularim kaçmaya başladı.
bahardaa Yasminzn esencan hastanesi Melih bestele gittim 25 gün önce sezaryen oldum çok memnun kaldım
peaceandlove Yasminzn ben de medilife’a gidiyordum Zeynep hanıma çokta iyi bir doktordu üzgünüm baya… duyduğuma göre esencan hastanesine geçmiş kendisi ama ben o hastaneye gider miyim bilmiyorum size fikir olsun diye yazıyorum
Merve-metin Yasminzn bende kapanan hastenelerden birine gidiyordum Esenyurt çevresinde hastane kalmayınca esencana geçtim Melih bestele gidiyorum şuanlık kendisinden memnunum
Yasminzn peaceandlove bende aynı Medilife Bedia Zeynep Yıldırım a gidiyordum. Bugün akşama esencan a geldiğini öğrenince randevu aldım. Bakalım sezeryan muayene fiyatı ne durumda acaba hiç bir bilgim yok.
Yasminzn Ben bugün iş çıkışına Bedia Zeynep Yıldırım a aldım esencan dan sorunuz varsa sorayım. Doğum ücretini falan soracağım zaten.
Yasminzn Dilekkakk bende duydum onu muayenesi 750 TL imiş galiba. Meral solak vatandost var ona gittim ama o da aşırı yoğun. 3 dakika da muayene edip gönderdi.
bahardaa Yasminzn Merali hiç önermem 9 ay kontrole gittim doğum zamanı doğumuma gelmedi ve daha bir sürü olay yaşadık . Melih beye ben ikinci sezaryen 21 bin ödedim muayene 1050 Tl . Şimdi 30 bin olmuş diyorlar
Dilekkakk Yasminzn ben Meral hocanın hastasıydim ama sonlara doğru memnun kalmadım o yüzden dogumu cam sakuraya gittim
Merve-metin Yasminzn evet canım doçent olduğu için asistanı normal sezeryan farketmeksizin 30 bin dedi
peaceandlove Yasminzn fiyat bilgisi alınca buraya da yazabilir misiniz vajinal/sezeryan şeklinde. 2025 fiyatları da gelmiştir bence
Yasminzn peaceandlove şimdi geldim hastaneden Bedia Zeynep Yıldırım yine formunda kızlar. Herkese selam söylüyor. Doğum da sezeryan 19 binden normal 16 binden başlıyormuş. Doktor muayenesine göre karar veriliyormuş. herhalde yılbaşı zammı gelecek ondan mı öyle dediler bilmiyorum.
Merve-metin bahardaa evet muayene ücreti hala aynı normal sezeryan farketmeksizin 30 bin dedi asistanı bende Melih hocaya gidiyorum
Merve-metin Yasminzn bilmiyorum o doktoru hiç benim doktorum ali Sunaydı o biruniye geçti sefaköye uzak bana diye gitmedim hiç
Yasminzn Merve-metin Ali Sunay da gerçekten iyi bir doktordu. Bilmiyordum oraya geçtiğini sayende öğrendim şuan. Medilife tekrar açılabilirmiş galiba burada öyle söylenti var.
Yasminzn Dilekkakk Meral hanımı yorumlardan sonra bende bıraktım. Çam Sakura zor mu randevu almak falan. Doktorunuz kim bir de ilgileniyorlar mı? Ben Beylikdüzü devlet e gittim. 2 saniyede ultrasondan bakıp yolladılar.