gamzeoktay Nazo77 ben napicam iki bebekle birde tek basimasimayim😓😓😓 artik buraya yazarım psikolojim bozuk falan diye 😅
58Vildan Nazo77 büyük rahatlık gelmiştir benimde yapsam bir günlük işim kaldı 🥺 hala 36 oldugumun farkına varamadım 😂 çok hızlı geçti bu hamileliğim
Nazo77 58Vildan Aynen valla rahat uyuyacağım 🤭benim içinde çok hızlı geçti zaman 16ncı haftada test yaptım hastayım sanıyordum hahah😅
0znur Nazo77 bende 36+5 im ve bugün hazırladım sonunda. Sürekli sürekli erteliyordum. Artık hazırım. Kış bebeği olduğundan sanırım, gerçekten yıkaması,kurutmasi, ütüsü çok yordu beni 🌝
MerveA2020 Nazo77 Çok haklısınız 🙈Ben de 35 teyim ve içine koyacaklarım bile belli değil inşallah halledeceğim bu aralar . Aklımdan çıkmıyor yapasım da gelmiyor öyle saçma bi hal 🤣 İlk doğumumda 25te falan hazırdı 😅
Sedanurylmz Nazo77 günaydın 36+0 daha kiyafetlerini bile yikamadim ha bugun ha yarin derken kaldi ikinci dogumun tembelligi sanirim 😄
ideemirel Nazo77 33+4 hiçbir şeyimiz hazır degil allah nasip ederse bebisinkileri bu hafta yıkamayı düşünüyorum 😄😄
Annelikmghb Nazo77 gec bile kalmissin neyseki yetistirmissin. Ben 30 haftada yapmistim . Ben liste yapip toplu alisveris yaptim hepsini birden yikamak utulemek zor geldi 3 gnde halletmistim. Bu cuma insallah dogumum 🥹
Nazo77 Annelikmghb Ben genelde böyle yaparım birgünde çok iş 🤭 şükür yetişti valla öyle rahatım ki şuan