Asudegler Varsa nasıl geçirdiniz hamileliğim eziyet oluyor bu durumdan sürekli tekrarlıyor vücuduma yayıldı :((
Ahidem32 Asudegler merhaba benmde vücudumda biyşler çıktı biyopsi yapıldı daha sonucu gelmedi ama bende mantar olduğunu düşünüyorum yapmadığım şey sürmedğim krem kalmadı banamısn demiyo. görsel koysam acaba sizinkilerle benzer mi baksanız
H_aslankan Benim de mantar var ama bi türlü geçmedi 5 ay oldu korkuyorum bi sürü doktora gittim bi çaresi olmadı
Asudegler H_aslankan ne verdiler size benimde geçmiyor yayılıyor daha cok bebegede geçermiş normal doğum olursa:(
Asudegler @“Ahidem32”# Ahidem32 ![https://hizliresim.com/758bbkf] benimki bu sekilde çiçek gibi bacak karın ve elimde var
Asudegler Meltemanneolsun bilmiyorumki cildiye bilgi vermiyor ama gebelik büyük etken arastırdıgım kadarıyla
Meltemanneolsun Asudegler çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Kasimamaya çalış ıslak bez falan koy da kasintisini alsın bari ne yapılır bilmiyorum ki
Ahidem32 Asudegler aynen bnmkiler artık kaşınmayıda geçti yanıyo bi çare arıyorum denemediğim şey kalmadı ama yok yok yok psikolojim bile kalmadı artık