Fatmanuraksu21 Maviss718 benimde öyle valla canım besige hiç girmiyor arada yanımda yerde zorla yatıriyorum baya zor gazlı bebekler
Maviss718 Fatmanuraksu21 evet canım beşikle alakası yok boşuna almışız kucak istiyor hep😂 Allah yardımcımız olsun
Fatmanuraksu21 Enfal_06 ben mama da vereyim dedim doktorum verme senin sütünü ksbul etmez bırakır mama verirsen dedi sütüm de bazen yetmiyo dedim yetiyor kilo almsya başlamış dedi
Enfal_06 Fatmanuraksu21 çocuk doktoru da aynı şeyi söyledi biberona geç böyle doymaz dedi seni emmek istemeyebilir dedi meme reddi yapmayan bi biberon al dedi veriyorum 4 aylık olucak 6 aya kadar raporu var mamanın
Fatmanuraksu21 Maviss718 aynen öyle valla sürekli senin yanında olayım besige kesinlikle koyma diyor işimiz zor valla
Fatmanuraksu21 Enfal_06 benim bebeğim çok küçük ya emmekte zorlaniyor eğer ki onu emersr direk seninkini bırakır verme şuan sütun yetiyor kilo alıyor dedi
Enfal_06 Maviss718 benim bebeğim normal mamaları içmedi hipp sma optipro aldık sevmedi içmedi bile Bebelac içiyor
Maviss718 Enfal_06 Anladım canımm oda inek sütlü demi benimki sevmişti onları da diyet mamayı sevmedi kokusu bile kötü zaten yaa
Enfal_06 Maviss718 evet onlar inek sütlüydü hipp sma optipro benim bebeğim diyet mamayı sevdi onu içiyor markaya göre değişiyor olabilir kokusu diğer mamalar gibi Bebelacin sadece fazla şekerli değil tadı