dika Mrvzkc ben bilmiyorum üste çıksın diye yazıyorum ama genelde kahverengi ve kırmızı renk de diyorlar ama emin değil tecrübeli anneler yazsın
fairytale_ Mrvzkc bılgım fazla yok ama kımısının akıntı seklınde gelıyormus nısanı renksız doktorunuza sorsanız daha ıyı olur
HiravEmir dika benim ilk doğum kırmızıydı. Bakalım bu nasıl olacak belirti Herkeste aynı olmuyor işte doktora git sen Bi baksın en iyi o bilir
naideese Konudan alaksız birşey sora bilirmiyim 37 haftadayım Bebeğim hareket ederken karnımın altından tip diye ses geliyor arada sırada yani çok hareket ederken sizde de oluyor mu acaba Bağırsaklarımdam gelmediğine eminim
Mrvzkc Çok teşekkürler kızlar ben yaşayan var mı diye merak ettim kahverengi lekelenme gelip arkasına doğum yapan benimde erken doğum riskim var en çokta ondan merak ettim
Ayserum Benim de demin kahverengi nokta kadar kan mı desem leke mi desem bir şey geldi acile gittim açıklık muayenesi yapmanın garantisi yok dedi ebe normal doğumu tetikleyebilir dedi eve döndüm napsam bilmiyorum