Ve çok okuduğum doğum hikayelerinden sonra benimki de eklendi 13 Eylül de nefesimi kucağıma aldım evet çok zor bir süreçti ağrılarım var di ama böyle düzenli değil ama gece 3 de kanamam oldu ve acile gittik ben kaynanam ve kayinpederim acil yatisimi yaptılar nts çatı muanesi falan derken acilmam yok ama ağrılarım var kanaamam da var acilamm olmadığı için suni sancı verdiler saat geçtikçe dozunu artiriyolardi 10 dan başladılar 70 kadar çıktı dayanamıyordum artık o sanciya ama hala açılmam yoktu sabah oldu hala gelip hidiyolar çatı muanesi nts ben mahf oldum gelen cikiyorud gelen cikiyordu ben tek kaldım 2 gün akşam oldu doktor geldi fakat birşey yok ama herşey yolunda bebeğin durumu iyi gece 11 oldu doktor birşey yiyip içme dedi sabaha karşı bakalım birşey yoksa sezeryan yapcam.dedi ve o sancı o ağrı beni öldürdü sabaha kadar dayandım sıktım dişimi olmadı sezeryana aldılar ve kızım öyle dünyaya geldi ama herşeye değer kızım dünyaya geldiği zaman herşeyi unuttum onun kokusu insnaa herşeyi unutur umarım sizin çok güzel bir doğum süreciniz olur raabim tüm hamile annelerin yardımcısı olsun