Fundaaaa46 Kızlar önceden cok hafif pıtpıt şekilde hissederdim ve dışardan belli olmazdı son günlerde hıçkırıkmı oluyor emin değilim ama başka ne olacak yani dısardan da belli ve daha sert şekilde yani normalmi acaba 37. Haftadayım
Mhtpdrmz06 Fundaaaa46 normal canım belli bir rutinde yani 3-4 saniyede bir atıyor dimi sürekli olarak bende 37 deyim hergün muhakkak oluyor hıçkırma ☺
Fundaaaa46 Mhtpdrmz06 evet 3-5 saniye de bir pıt diye ilk zamanlar dışardan görünmezken suan baya belli 😂
Smysr Mhtpdrmz06 benim de öyle oluyor bazen 1 dk kadar sürüyor ve 2 3 sn de bir kalp atışı gibi, hıçkırık mi oluyormuş
Mhtpdrmz06 Fundaaaa46 evet artık kocaman oldular tabi belli oluyo annesi yakında doğacaklar benim 10 günüm kaldı mesela 😍
Fundaaaa46 Mhtpdrmz06 Allah sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin cok az kalmış🥹 benim ilk gebeliğim bir de o yüzden herseyi ilk defa tecrübe ediyorum 🫶🏼
Mhtpdrmz06 Fundaaaa46 amin hepimiz inşallah 😍benim ikinci olucak nasipse. Gerçi oğlum 5bucuk yaşında herşeyi.unuttuk sil baştan yaşiyoruz gibi çoğu şeyi 😄
Fundaaaa46 Mhtpdrmz06 doğum aklıma gelince tek tesellim o kadar dayanılmaz acılı olsa millet 2-3-4 yapmaz oluyor 😂
Mhtpdrmz06 Fundaaaa46 hiç korkma düşünme ve kimsenin doğum hikayesini dinleme benden sana tavsiye. Herkesin doğumu kendine hastır inanki. Ben 17 saatte normal doğum yapamadım benim arkadasım 2. Bebeğini 11 dakikada doğurdu. O yüzden o sana özel bir hikaye olacak ve inşallah bi avazda en hızlısından doğurursun iyi düşün iyi olsun
Momybaby1 Doktoruma sordum bende bunu dediki hıçkırması bebeğin plesentasına oksijen pompalanması demek yani tam bir iyelik hali dedi, hatta boyuna kordon dolanma olayında bile hıçkırık varsa telaşa kapılmamak gerek dedi 🤍