Angel_07 Merhabalar 36+3 olduk ne zmn geleceği tahmin etmek istiyorum 38.haftamı yoksa 39.haftada sezeryan olurmu???
Petek35Ozcan Angel_07 40+3 galiba en geç sezeryan benimki 😀 ama ben sözde normal doğum olacaktı son anda döndük
zeynopella 38+5′te doğum yaptım genelde bir problem olmadığı takdirde 38′den sonra alıyorlar. Doktorunuzla sezaryen gününü konuşmadınız mı?
Acarsena k19966 Sancı nasıl oluyor, bende 37+1 im bebek çok hareket ediyor, toparlanıyor gibi ve rahime baskı yapıyor, bu sancı mi kasilma mi acaba
Angel_07 Enfal_06 kaç kilo doğdu normalde 37.haftayı bekliyorlar yaaa ondan sordum 🙈 bnm doktorum 39 diyor hatta
Enfal_06 Angel_07 2500 doğdu bebeğim sezeryan 37 38 arası yapılır demişti doktor sonradan su azalması da olunca 37 de doğum yaptım
Ahmerrr Acarsena bebegin toplanması ve ağrı hissi varsa kasılma oluyor evet sancı yapıyor 3 haftadır o durumdayım ilacla bekletiyor doktor
k19966 Acarsena bı anda kasıklarıma ağrı gelip giderdi yurumeme zorlastirirdi dakikada siklasmisti ama bnden o sancılar varken kahverengi lekede geldi doktor sezeryan günü hemen
Angel_07 Petek35Ozcan ayy Evt 40. Haftada pek duymadım riskli gbi normale dönebilir riskli dediğim o yani😅
Angel_07 38383 nerdeyse aynıyız bnde 36+5 im doktorum 39+0 gün verdi size niye erkene verdi?? Gerçi bn Ocak olsun diye baştan çok söyledim aralık sonu olmadın bebek bir taş büyük gözükmesin ilerde diye
Angel_07 CeylanAk en güzeli bnde normal düşündüm sonra vazgeçtim ulan doktorum 38+5 gün aldım bakalımmm
seymat98 Bana 39+0 a 27 Aralık’a gün verildi tabi öncesinde bir aksilik olmaz sancı/tansiyon gibi şeyler olmazsa
Angel_07 seymat98 bnde Aralık sonunda olmasın diye çabalıyorum beyfendi erken gelmek istemezse 🙈🙈 4 Ocak hani bir sene büyük gözükmesin diye ama bakalım artık 😅
Petek35Ozcan Angel_07 ay yok bize göre risk yoktu normal istiyorduk çünkü en son sezeryan olmak zorunda kaldım