Ahra SMB 37 de gelebilir artık bence 😅😅 benimki zaten iki hafta önde şuan 37 görünüyor 37 de 39 gibi tamam yeter 😂😂😂
SMB Ahra öyle mi Benim de devlet hastanesi önden gidiyor demişti bir haftadan fazla Çok ksılmam oluyor kasık ağrım d çok var korkuyorum çok da erken gelmesin Kimsem yok yanımda bari ablam gelene kadar dayansak çok iyi olur 🤲🏼🤲🏼
Selcanumay1002 terazimom- benim hala akşamdan beri kahverengi arada hafif kanlı akıntı devam ediyor peçeteyle silince geliyor. Sancım da sabah ufak ufak vardı duş aldım uyudum geçmiş yürüyüş yaptım bakalım beklemedeyim🙏
terazimom- Selcanumay1002 benimde öyle daha sonrasında ufak ufak geldi durdu akşam çok kasılmalar yaşadım dus aldm uyumuşum geçmiş bakalim merak ettim aynı gün mü doğuracağız😊
Selcanumay1002 terazimom- bana doktorum gel dedi yatış verdi 1 gün. Açılma yok sancı çok nadir geliyor bebek kanalda değil. Plesantadan ayrılabilir şimdi eve göndersem bilmezsin çocuk karnında ölür bu riske girmeyelim dedi 3 saate bir nst ve 1000 lik serum takıldı yatıyorum şuan😞