Melissadmr İlk gebeliğim Uygulamaya göre son 50 diyor🥹 günler yaklaştıkça duygu değişimlerim hat safhada. Hem karnımda olsun istiyorum hem de kucağıma alıp koklamak bebeğimi izlemek 🫠🥰🫶
Ahra Melissadmr son 37 gün olarak çok hızlı geçti ama bebeğimi kucağıma alma hayalini kurdukça sanki zaman hiç geçmiyor gibi yaaa 35. Haftadayım ama 40 a kadar beklemek çok zor gibi hayırlısıyla gelseydi bir🥹🥹
SMB Ahra aramızda bir gün var 36 kaldı bizim Gerçekten ben de 40 a kadar kalacağını sanmıyorum çok uzun geliyor nedense 😊🌸
Yprkk Melissadmr uygulamaya göre son 29 lakin sezaryen istediğim için bi 10 gün öncesi olur diye düşünüyorum 🥹🙏🏻
12betul Melissadmr son 32 uygulamaya göre ❤️ya ben sabırsız bi insanım doğsun seveyim taraftarıyım 😂 ilk iki kızımda da hiç hamileliği özlemedim sçıkcası
alyawong00 Melissadmr bnmde ilk gebeliğim 🥰 uygulamaya göre son 48 gün 🤯 ve aşırı heyecanlıyım 🤩 heyecanın yanında birde korku stres var 😶🌫️ bebeğim sağ tarafta baskın olduğu için şiddetli kalça ağrısı yaşıyorum o yüzden hemen doğurmak istiyorum yoksa diyorum bi ömür taşırım karnımda 🤭🤪